Incont.ro
Curs BNR: Euro 1 EUR - 4,000 RON USD 1 USD - 3,000 RON CHF 1 CHF - 3,000 RON
Incont.ro
Marirea si decaderea euro. Cum s-a ajuns la criza datoriilor suverane si ce sanse are moneda unica sa-i reziste
Euro a fost introdus in 2002 ca moneda unica a Uniunii Europene, scopul fiind acela de a consolida legaturile comerciale din spatiul european, dar si de a crea un rival care sa "muste" din suprematia dolarului. (citeste continuarea)
 
"Licitati pentru banii nostri". Bogdan Naumovici ia in raspar business-ul Groupon. Cum suna cea mai discutata afacere online, care concureaza site-urile de reduceri
Unul dintre cei mai cunoscuti oameni din industria publicitatii din Romania a intrat in antreprenoriatul online. Bogdan Naumovici a lansat de o saptamana site-ul p4d.ro, pe care cumparatorii cu dorinte similare se aduna ca sa primeasca oferte reduse. Adica, un soi de Groupon al carui mecanism functioneaza in sens invers.(citeste continuarea)  
 
REPORTAJ VIDEO Cum e sa lucrezi la Microsoft: ce spun angajatii lui Bill Gates din Romania
Aproape 400 de persoane lucreaza pentru compania lui Bill Gates in cele trei filiale din tara noastra: doua in Capitala si una in Timisoara. 90% dintre ei sunt romani, iar media de varsta este de doar 28 de ani. La ora 10 dimineata, in sediul principal(citeste continuarea)  
 
Cel mai bine cotate smartphone-uri din lume. Top 10 telefoane inteligente
Doar o luna ne desparte de sarbatorile de iarna, dar producatorii de telefoane mobile s-au pregatit deja cu oferte pentru pasionatii de tehnologie. Noiembrie pare sa fie luna lansarilor de smartphone-uri, si asta deoarece jucatori precum Motorola, Sa(citeste continuarea)  
 
De ce vor milionarii sa emigreze din tara in care economia a crescut cu 9%. Peste jumatate din bogatii Chinei se gandesc sa plece in strainatate
Mai mult de jumatate dintre milionarii chinezi iau in considerare posibilitatea de a emigra sau au facut deja demersuri pentru a parasi tara, potrivit unui sondaj care evidentiaza temerile elitei de afaceri privind calitatea vietii si perspectivele f(citeste continuarea)  
Cum te manipuleaza seful la locul de munca. Cele mai stresante replici adresate angajatilor
Cu totii stim ca expresii de genul “Te descurci foarte bine” sau “Bravo. Mi-a placut foarte mult initiativa ta!”, ce vin din partea sefului te stimuleaza si te fac sa te simti apreciat la locul de munca. Managerii care nu-si arata respectul f(citeste continuarea)  
 
Partea intunecata a infrastructurii din China: autostrazile zac necirculate, porturile sunt neprofitabile, iar aeroporturile, goale
 “Excesiv!” Acesta este cuvantul pe care Lu Dadao, membru al Academiei de Stiinte din China, il foloseste pentru a descrie planurile de dezvoltare a infrastructurii din China. Intr-un interviu acordat recent publicatiei chineze Caixin, Lu si-a e(citeste continuarea)