Familia Basescu, 4 generatii

Dumitru Basescu

Dumitru Basescu (1925-2002), ofiter al Armatei Romane

Elena Basescu

Elena Basescu (1929-2010)

Traian Basescu

Traian Basescu (n. 1951) – presedinte al Romaniei, 2004-2014. A fost implicat in peste 68 de dosare penale. In clipa de fata e urmarit penal pentru retrocedarea unor imobile pe cand era primar al capitalei si pentru santaj in urma plangerii senatorului Gabriela Vranceanu Firea.

Maria Basescu

Maria Basescu (n. 1951) – a lucrat in turism, in prezent casnica.

Mircea Basescu

Mircea Basescu (n. 1953) – fost ofiter de marina, dupa revolutie a ajuns om de afaceri. Judecat pentru trafic de influenta: ar fi cerut sute de mii de euro de la familia interlopului Bercea Mondial ca sa intervina in favoarea acestuia la fratele sau, presedintele.

Doinita Basescu

Doinita Basescu – a fost audiata ca martor in dosarul in care e judecat sotul ei, a sustinut tot timpul nevinovatia acestuia.

Ioana Basescu

Ioana Basescu (n. 1977) – notar. Este martor in dosarul retrocedarilor ilegale de la Nana iar pe terenul ei din aceasta comuna s-a pus sechestru.

Bodo

Bogdan Marin – “Bodo” (n. 1968) – cantaret, solist al formatiei Proconsul, a divortat in 2006 de Ioana Basescu.

Radu Pricop

Radu Pricop – avocat, urmarit penal pentru complicitate la santaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi . Este vizat de suspiciuni de complicitate si in dosarul luI Dragos Basescu.

Bogdan Ionescu

Bogdan Ionescu – “Syda”(n. 1980) - fiul lui Gheorghe Ionescu, fostul sef al FPS si reprezentant al statului in conducerea Petrom.

Elena Basescu

Elena Basescu (n. 1980) – fost europarlamentar intre 2009 si 2014.

Raluca Basescu

Raluca Basescu – numele ei e mentionat in dosarul “Containerul”, legat de o retea de trafic in portul Constanta. Detinea actiuni la una din firmele implicate, dar s-a retras.

Dragos Basescu

Dragos Basescu (n. 1982) – om de afaceri. Acuzat de DNA ca i-a cerut un milion de euro lui Sandu Staicu pentru a-l scapa de un dosar la DIICOT.

Radu

Radu Pricop Basescu (n. 2014)

Sofia Anais

Sofia Anais (n. 2013)

Traian

Traian (n. 2015)